auto polijsten

Wiki Article

Hoop je dat niemand kijkt als je in je auto stapt? Laat je Amerikaanse voertuig door ons mooi poetsen. De weersbeïnvloedingen doen je toyota geen geen goed, de tijd is aangebroken om deze door ons een opknapbeurt te geven. Na alsmaar buiten te zijn geweest is dat ook best onbetwistbaar, maar geen zorgen, wij geven die volmaakte glans naar boven. Voor het fraaiste resultaat zullen we de laklaag weer in ere moeten herstellen. Ons team is altijd voldaan als de klus is geklaard, en dat is een te voorspellen uitkomst, want ze maken gebruik van de betere producten en geven hun ziel en zaligheid. Zie op onze website meerdere voorbeeld afbeeldingen om ons met een gerust hart te vertrouwen.
Binnen de kortste keren komen bekende op je af met de vraag of je een nieuwe auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Zodra je in je Honda stapt kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of net even te snel met je sleutels en er zit een kras in je lak. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Het is alleen maar zonde en je bent juist altijd zo zuinig. Om je bolide dan weer helemaal krasvrij te maken kan je deze aan ons toevertrouwen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een perfecte autolak door onze polijstbehandeling geeft je Mercedes weer het aanzien die het had toen je hem voor het eerst zag. En natuurlijk die kleur, helemaal opgebloeid.

Is het niet een fraai gezicht al die glimmende auto's die sparkelen in het zonlicht of onder een lantarenpaal? Dat je een rondje aan het wandelen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er superieur uit? Met onze glas-coating dienst gaat ook jouw auto er net zo uit zien, zal dat niet helemaal het einde zijn? Wat moet ik me bij glas-coating voorstellen? Nou het is een toegevoegde beschermende laag over je momentele laklaag heen die voor meerdere jaren goed is. Voordat de glascoating kan worden aangebracht behoort de auto een schone en gladde ondergrond te hebben om het middel te laten zitten. Na deze glascoating hebben waterdruppels en vuil geen houvast meer op je lak, je vierwieler blijft keurig schoon aan de buitenkant.

Tevens de binnenzijde van je voertuig kunnen we compleet schoonmaken zodat je nogmaals met een goed gevoel de heilige koe in stapt. Lederen zetels verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat je ziet is zo schoon of als je net de autosleutel hebt verkregen. Als je de bolide al een geruime tijd hebt is deze een stuk smeriger als dat de bedoeling is. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu genoegen nemen met een smerig auto interieur. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen viezigheidje meer aanwezig is. Bijna iedereen vindt een nieuw gekochte Lada prettig geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. We gaan niet met een aangename geur domineren, maar verwijderen deze zodat je interieur weer plezierig geurt.

Om je bolide helemaal van binnen en buiten schoon te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Tevens is het best verstandig om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een bedrijfswagen of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen iedereen aan een fonkelend schoon voertuig. We zouden het fantastisch vinden als je ons wilt aanprijzen bij bijvoorbeeld je buurvrouw. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Breng ons maar eens een bezoekje.

Ben je minder blij geworden met je Honda vanwege het feit dat deze er oud uit ziet? Wij polijsten je fiat van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. De weersbeïnvloedingen doen je bmw weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Na alsmaar buiten te hebben gestaan is dat ook best onweerlegbaar, maar geen zorgen, wij geven die volmaakte gloed weer terug. Voor de fraaiste meer info uitslag zullen we de bovenste laag weer in ere moeten herstellen. Onze medewerkers zijn altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat is niet zo raar, want ze maken gebruik van de beste autowax en geven hun ziel en zaligheid. Wil je vele foto's bekijken van auto's voor en na ons werk? Deze kan je vinden op onze site.
In volle pas komen de buren naar je toe om te vragen of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet onbekend, dan ben je een stukje aan het touren en spontaan zijn er allemaal krassen bijgekomen door opspattend grind. Allemaal van die miniscule beschadigingen in je autolak die je hoopt te ontlopen. Al die krasjes maken de kleur tevens mat, het is wel eens mooier geweest. Om van al die krasjes in je heilige koe af te komen kan je deze naar ons toe brengen om een polijstbehandeling te laten ondergaan. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je heilige koe weer de uitstraling die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Tevens is de kleur weer tot leven gekomen.

Super mooi toch al die glanzende auto's die glanzen in het zonlicht of onder straatverlichting? Dat je voorbij loopt en zoiets hebt van was dat maar mijn vierwieler? Dat wordt gedaan met glas-coating en ook dit bieden wij aan, dus jouw heilige koe kan net zo puntgaaf worden. Wat moet ik me bij glas-coating inbeelden? Nou het is een aanvullende beschermende laag over je bestaande autolak heen welke vele jaren blijft werken. Iets dat wel een must is, is dat de auto eerst tot in de details gewassen moet zijn wilt de behandeling werken. Na deze glas-coating heeft regenwater en vuil geen vat meer op je lak, je heilige koe blijft spik en span.

Plus de binnenkant van je heilige koe kunnen we totaal schoonmaken zodat je nogmaals met een goed gevoel de bolide in stapt. Lederen autostoelen verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenzijde te vinden is is zo netjes of als je net de autosleutel hebt verkregen. Waarom je je binnenkant wilt laten schoonmaken? Na een poos is de binnenzijde lang niet zo schoon meer als toen het was. Als je je opa een lift moet geven dan is het een blamage als die een vieze lift krijgt. Alle hoekjes en gaatjes worden door ons aangepakt zodat er geen vuiltje meer aanwezig is. Bijna iedereen vindt een nieuw aangeschafte Mercedes lekker ruiken, maar die geur verdwijnt terwijl er nieuwe bijkomen. Wij maskeren de vervelende geuren niet, maar halen deze weg zodat je binnenkant weer lekker ruikt.

Ook een totaal pakket afnemen kan, dan maken we je vierwieler van binnen en buiten brandschoon. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘Interieur reinigen’ pakket af. Vanzelf sprekend is het tevens mogelijk om pakketten te combineren, wat jij wilt doen wij. Wij bieden onze diestbaarheid aan voor iedereen met een auto of bus. We stellen het gigantisch op prijs als je ons wilt aanbevelen bij bijvoorbeeld je oom. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

We verwelkomen je graag.

Report this wiki page